2014. december 28., vasárnap

Azért tanulunk ám,



megkaptuk a féléves vizsgák időpontját is.
Írás/nyelvtan szépen mindig egy kicsit, matek szintén, közben kísérletezünk a vízzel, tegnap a hőmérsékletét mértük/éreztük, oldottunk benne sót, cukrot (majd meg is kóstoltuk a látszatra egyforma vizeket), raktunk egyet a radiátorra párologni, egyet kintre megfagyni (teljes siker:D). A téma mostantól a halmazállapotok lesznek, szerintem ez is igzi:).

Jégkockák:

Jégbe fagyott játékok....szilárd víz mindenhol:D


Angolból felírtam a szavakat, gyakoroljuk, meg be kéne rakni a cd-ket is...

Emellett egész nap alkotnak, most újra pufiznak (köszi Jézuska:)), rajzolnak, csillog minden, és persze örülnek a hónak nagyon, pirospozsgásra fagytak kint:).

Csabi rengeteget olvas, kapott is bőven könyv utánpótlást. Bogi is már szinte folyékonyan, alig van 1-2szó amin elakadna, jó hallgatni, jó a tempója is, néha kicsit halk még, ilyenkor Levi rászól, hangosabban! Főleg meséket olvas a kicsiknek. Meg este magának is.
Veruska is egyre ügyesebben olvas, a dupla betűk még kifognak rajta néha, akkor kérdez, de jövőre biztosan magának fog olvasgatni ő is:). Le is írná őket, de a keze még nem olyan ügyes, azért próbálkozik, nyomtatott betűkkel már egész olvasható. Meg pufikból kirakva. És nagyon jó érzéke van az angolhoz, volt, hogy ő súgta meg a szavakat a többieknek:).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése