2015. január 17., szombat

ismét bepakolva....:)

..de most sok gyerekruha, játék, készülődés a megérdemelt nagyizásra!
Az elmúlt napokban (valószínűleg:)) sikeresen levizsgáztak, bár ezek valójában csak az osztályban megírt dolgozatokat jelentették, meg hangos olvasás, tollbamondás, énekórán párszor aktivizálták magukat, bementek tesizni. Szóval gyerekbarát vizsga volt. A félévi biziben majd meglátjuk, hogyan értékelték. Nagyon azért nem izgulunk:).
A következő vizsga azért már kicsit biztos más lesz, mostantól már tényleg a 'magunk ura' vagyunk, ránk van bízva a következő félév, izgalmas! Amíg ők nagyiznak, én tervezgetek kicsit e téren is.

Az elmúlt napokban lazább volt a menetrend, vagyis a sulis körök mellett már nem tanultunk sok újdonságot, inkább alkottak, játszottak, itt volt Teri mami is. Most pedig indulás hamarosan Kati mamihoz és Papihoz!



Ezeket a Kisgombosban alkották, igazából Csabi és Bogi műve, mágnessel kell a fémforgácsot az általuk rajzolt és készített emberfejre varázsolni, lehet szakáll, bajusz, nagyhaj, vicces játék! (átlátszóval van fedve, nem potyog ki) Közben ezt-azt tanultak is a mágnesességről.

Ezek lespriccelős gyöngyből készültek tegnap.

 Veruska hóembere, aki ceruzatartó lett:).
 készül a lego malom, vagyis diótörő...a lényeg, hogy forogjon és kalapáljon...
 Működik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése