2015. január 13., kedd

bepakolva...

..minden holnapra, szerdán és csütörtökön vizsgáznak le a gyerekek. Sokat fogok rájuk gondolni, de szerintem nem lesz nehéz dolguk, max a koránkelés:))...
Ha ezt a hetet kipipáltuk, akkor egy kis pihi jön nekik a nagyszülőknél:).
Az elmúlt pár napban már csak ismételtünk, nincs nagy vizsgadrukk, szerencsére.
(tudom, tudjuk, nem a jegyért, meg nem az iskolának tanulunk. De szeretném, ha önmagukkal elégedettek lennének, olyan jegyek születnének, amilyeneket ők gondolnak, hogy megérdemlik..)

Olvasásról:

Csabi kiolvasta a HP5-öt, annyira el tudott merülni benne, már viccelődtünk vele, mikor hívtuk ebédelni, de csak egy kósza 'mindjárt'-ra futotta, és csak olvasott, olvasott.....találgattuk, vajon Roxfortban hogy ebédelnek, miket esznek, az összes tesója dőlt a nevetéstől az asztalnál, a bűvös szóra már Csabi is idesandított..:).


Ma háromszor olvastuk fel nekik az új Finduszos könyvet (sátorozós) hát ezek olyan jó, vicces könyvek, minden poént tízszer elismételnek és zeng a ház:))).


Bogi eddig is szerette a verseket, most előkotortunk egy régi könyvet, Nefelejcs a címe, versek kisiskolásoknak, ezt olvasgatja.

Csabi elkezdte a Leleményes Hugo Cabret c. könyvet, én már olvastam, nagyon tetszett, megbeszéljük reggel, neki is olyan lenyűgöző-e. Anya-fia olvasóklub:).


1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Ősszel kezdjük/kezdenénk mi is az iskolát a kisfiúnkkal, de otthonoktatásban gondolkodunk. Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatosan, ha megengeded, akkor írnék neked levelet. Amennyiben nem bánod megadnád kérlek az e-mail címedet?

    Barátságos üdvözlettel:

    Kiss Orsi

    VálaszTörlés