2015. április 2., csütörtök

Otthontanulós

találkozón voltunk. Mint újoncok, most először találkoztunk, igaz a neten, Fb-on keresztül már valamelyest ismertük egymást. Jó élmény volt, bár havi rendszerességgel nem fogunk tudni eljutni, de remélem, többször találkozunk még. Sok, nálunk e téren jóval tapasztaltabb család volt jelen, és mindenhol csodahelyes, aranyos gyerekek voltak:).
Volt beszélgetősebb része, meg volt ugye rengeteg gyerek, Zsolt például órákig Minimatchozott velük:)). Ez izgalmas, viszonylag gyors játék, és sokan is lehet játszani, nem bonyolult elsőre sem. (és nagyon fair módon a nagyobbak néha belassítottak, ha látták, hogy a kicsik lemaradnak)
Utána elmentünk ebédelni, bár kérdéses volt, Levente kibírja-e odáig elalvás nélkül, végülis kibírta, úgyhogy Zsolték céges kajáldáját vettük célba. Szerintem _kicsit_ kilógtunk ugyan a sorból, mindenki fekete-fehér-szürke-nagyonmaximum bizniszkék ruhákban, mi meg alapból nem az az életkori csoport voltunk ami jellemző:) de mindenki szép színes ruhákban:)))). Majd haza, itthon még az udvaron ugráltak, Levente bringázott (hja, végül 10 egész percet aludt....estére már a feje tetjén pörgött kb)...
Este még megtanultak torpedózni (papíron), holnapra több menetre foglalt a táncrendünk:).
Ja igen, és a sok apróság miatt a két leányzó megint ezerrel kistesót szeretne, méééééég, mert milyen kis édesek:)))....

Csabi mondjuk nem az a rögtön haverkodós típus, a találkozóra is vitte a HP6-ot, olvasta is (ezzel nem volt egyedül, mármint az olvasással) ééééés a végére ért. Szóval elkezdte a Keménykalap, krumpliorrot:).


Szóval sűrű, de élményekkel teli napunk volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése