2015. december 6., vasárnap

Egy éve!

Ennyi ideje mar, hogy itthon tanulunk. Vagyis december elsején jubiláltunk, sok játékkal ünnepeltünk:).
Egy percig sem bántuk meg, ez nem is volt kérdés. Azt azért nem állítom, hogy minden percet élveztünk és simán ment az egész, de többnyire jól meg voltunk, sok érdekes dolog történt, miközben sokkal nyugodtabbnak érezzük az életünket. Bogitól például kb egy éve nem hallok olyat esténként, hogy fáj a hasa, Csabi meg nem csikorgatja álmában a fogait....kis győzelmek:). Az iskolába járós napokat egyébként szeretik, szívesen mennek, de annyi elég is:). Jut idő nagyjából mindenre, amit szeretnénk. Együttműködésileg is nagyságrendekkel jobb a helyzet mint kezdetben, mindenki alakult:).

Hétvégén különleges programunk volt, Bécsbe utaztunk, koncerten voltunk, a lányok hihetetlenül élvezték, sokszor mondják, hogy menjünk ám máskor is, Levi is várakozás felül jól érezte magát, tapsolt, integetett, bulizott, cuki volt. Csabinak is tetszett, de azért ez a csajok kedvence volt. Őket hallgattuk: angelokelly.de szép nagy család, szintén homeschooling:). 
Kiderült, hogy a Télapó nem lakcíme megy, hanem a vsizmák után, ugyanis Bécsben is megtalált minket! Minő szerencse. (Csabi egyébként tudja, hogy ez csak mese, Bogi is erősen kételkedik már...ovisok még hisznek:))
Másnap jöttünk haza, a nagyszülőkkel, Mosonmagyaróváron megálltunk a Futuránál. Ha valaki arra jár, erősen ajánlott program! Olyan mint a Csopa, csak jobb. Nagyobb, érdekesebb, és alig vannak benne:). Mi már nem először voltunk, fent van a toplistánkon, bátran ajánlom:). Itt nagyon jól telt az idő, de délután azért haza kellett jönni...
Itthon nyomtunk egy Bohnanza partit, szuper ez a babos játék! Most már én is tudom játszani, sajnos Levi még nem, de a többiek igen, jó parti volt.
Csábít közben megszállta valami, folyton rólunk áradozott, hogy neki milyen jó szülei és tesói vannak...(nem, nem akart kérni semmit, többször rákérdeztem:)) hahh....ilyen is van, örüljünk!

Az este fénypontja pedig mindenképpen ezek a pillanatok voltak:


Szóval várunk, Fogtündér! 

Ja és ma mind a négy gyerek bevonult a nagy gyerekszobába, ott alszanak...majd...

A vívást egyre jobban élvezik, már kapnak tőrt, sisakot, élvezetesebb sokkal, mint az alapozás volt (persze az is kellett). Verus pedig elkezdett balettra járni.


Csabi olvasós lista novemberről:
A Narnia hátralevő részei...vagyis 2-3-4-5-6-7.
A Pál utcai fiúk
Verne: Arany meteor, Világítótorony a világ végén
ifj- Gaál Mózes: Mildi meséi
(azért ez durva lista lett...)

Kész a cserépkályhánk, az égés szépen demostrálva mindenkinek:). Imádjuk:))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése